bedste gulvslibning

Først gulvafslibning, derefter gulvbehandling – men hvilken?

Én ting er at finde en virksomhed, der kan slibe dine gulve, så de bliver så gode som nye – det er let nok. Det er også forholdsvis enkelt at finde den gulvsliber, der kan give brædderne en ny overfladebehandling efterfølgende. Dét der er svært, er at beslutte, hvilken behandling gulvet skal have.

Er du lidt usikker på, hvad du kan forvente af en gulvafslibning, eller om der er noget særligt, du skal være opmærksom på, inden du kaster dig over projektet, så kan du med fordel læse denne artikel: https://idetilhjemmet.dk/faa-dit-lyse-gulv-igen-med-en-gulvafslibning/

Har du derimod brug for at finde ud af, hvilke muligheder du har, når brædder skal behandles, så kan du med fordel læse med i det følgende, hvor vi kommer omkring de tre mest populære efterbehandlingsteknikker i de danske hjem.

#1: Lakering

På førstepladsen over populære metoder til efterbehandling af gulve ligger lakering, og det er ikke uden grund. Lak er den stærkeste behandling, du kan give dine brædder, og det betyder, at du ikke skal være alt for nervøs for skrammer, ridser, pletter og videre i den dur. Det er endda let at gøre rent, og et lakeret gulv kræver ingen vedligeholdelse.

#2: Oliering

På andenpladsen kommer oliering, og det er heller ikke uden grund. Denne overfladebehandling er næsten lige så stærk som lakering, men den giver et mere mart og varmt udtryk. Rengøringsvenligheden er også i top, men du skal dog være opmærksom på hurtigt at få tørret spildt væske af brædderne. Sidst men ikke mindst kræver et olieret gulv, at du giver den en plejende omgang olie hvert år.

#3: Sæbebehandling

På tredjepladsen har vi sæbebehandling, og det skyldes primært, at det er en overfladebehandling, der kræver en del vedligehold og påpasselighed. Til gengæld får du et flot, enkelt og råt gulv, hvor bræddernes struktur står tydeligt frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.