Gulvafslibning Valby

Professionel gulvafslibning i Valby – når resultatet skal være perfekt

Professionel gulvafslibning i Valby - når resultatet skal være perfekt

Har dit trægulv set bedre dage, og overvejer du at skifte det ud med et nyt? Så bør du være opmærksom på, at et nyt trægulv er temmelig dyrt, hvad angår såvel materialer som arbejdsløn til håndværkere. Mange boligejere vælger i disse år at lade deres gamle, slidte trægulv udskifte med et gulv, som for det første er billigere, for det andet er mere slidstærkt og modstandsdygtigt over for slitage, og for det tredje er mere rengørings venligt og ikke kræver det store vedligehold.

Men i mange tilfælde er det faktisk synd at skrotte det gamle trægulv. Med mindre gulvet har lidt alvorlig skade – for eksempel i forbindelse med en vandskade – og er træværket ellers sundt og intakt, vil et trægulv sagtens kunne blive rigtig pænt ved en grundig gulvafslibning. De fleste slidskader sidder nemlig i overfladen, og kan derfor slibes væk. Og med en lækker efterbehandling kan det gamle trægulv komme til at stå som nyt igen.

Hvordan ved jeg, om mit trægulv kan tåle en gulvafslibning?

Som hovedregel kan langt de fleste trægulve – uanset træets sort eller gulvets type – tåle en skånsom gulvafslibning. Samtidig vil de fleste trægulve faktisk have rigtig godt af en gulvafslibning, især hvis denne udføres af professionelle håndværkere med stor erfaring og ekspertise inden for behandling af trægulve.

Ved en gulvafslibning fjernes alle de overfladiske tegn på slitage, det vil sige, grimme skønhedspletter i form af skjolder fra spildte væsker, gulnede plamager fra solfalmning, og slidspor bestående af støv nedtrådt i gulvets overflade. Alle disse grimme slidmærker sidder, sammen med småskrammer og ridser, i de øverste 1 – 2 millimeter af trægulvet, og kan således sagtens fjernes ved en grundig og effektiv gulvafslibning.

Efter selve gulvafslibningen vil din dygtige gulvmand kunne hjælpe dig med at finde frem til den optimale efterbehandling samt rådgive omkring vedligeholdelse af dit trægulv. Læs mere på gkservice.dk