Vælg den rigtige restaurant

Det er ikke altid lige let at vælge den rigtige restaurant og i dag, hvor udbudet er stort og kvaliteten varierer bliver det ikke lettere. Især ikke, hvis man ikke kender nogen der har prøvet den og kan anbefale den. 

Kommer du f.eks. fra København og er på ferie i Sønderborg, kan det være svært at finde en restaurant i Sønderborg som passer dig. 

Du kan selvfølgelig kigge på menukortet eller beliggenheden og vælge den der ser hyggeligst ud eller har noget på menuen, der passer dig.

Tjek Tripadvisor og Trustpilot

En anden mulighed er også at kigge på, hvad andre tidligere gæster har skrevet. Har de været glade for stedet, maden og servicen generelt. Er der positive anmeldelser og ligger de pænt højt, er der en god sandsynlighed for, at du ikke går helt galt i byen. Her er Tripadvisor og Trustpilot en god rettesnor, men husk også at der er nogle restauranter, der gør mere ud af at få en anmeldelse end andre, så det skal tages med et gran salt.

En anden mulighed er at komme om eftermiddagen og få en kop kaffe og tjekke stedet ud. Virker folk glade og tilfredse eller sidder de og tripper og venter længe på deres mad. 

Prøv dig frem

Er du kun i byen for en aften eller 2, kan det selvfølgelig være svært, men ellers er der ikke meget andet end at prøve sig frem og finde den eller de restauranter, der er i byen. Det kan også være at de er gode til specielle retter og andre på menukortet man bør undgå. Der er kun anbefalinger fra andre og så ens egne erfarininger og gå på mod, der er med til at man kan finde den rigtige restaurant og få en god og hyggelig aften. Men når den så er fundet, så læn jer tilbage og nyd maden og den hyggelige atmosfære.