entreprenør

Sådan indhenter du tilbud fra en entreprenør i Hellerup

Søger du en dygtig entreprenør til at opføre dit byggeri? Mange entreprenører tilbyder alskens former for udførsel. Om det er murerarbejde, tømrerarbejde eller f.eks. elementbyggeri. Der findes mange måder at bygge på, og det kræver altid en entreprenør med den rette erfaring.

Hvad er første step, når du som bygherre søger en entreprenør til at forestå dit byggeprojekt? Hvor mange tilbud skal du indhente? Skal du også hyre en rådgiver? Og er det bedst at vælge en totalentreprenør? Læs med i denne guide, og få svar på dine spørgsmål.

Få udfærdiget en indholdsplan for dit byggeri

Det du skal starte med, er at få en arkitekt eller bygningskonstruktør til at udarbejde tegninger og tidsplaner for dit byggeprojekt. Når selve projektet er defineret mere præcist, kan du indhente realistiske tilbud fra forskellige håndværkere og entreprenør i Hellerup.

Send opgaven i udbud og få flere tilbud

Når du sender opgaven i udbud, kan flere entreprenører og byggefirmaer byde ind på opgaven. På den måde kan du få forskellige tilbud og sammenligne. 

Hyr gerne en rådgiver

Det kan være en rigtig god idé at alliere dig med en byggerådgiver. Det gør det langt lettere for dig at sammenligne tilbud og vælge det bedste af dem. Rådgiveren vil også kunne føre byggetilsyn og tjekke op på, at entreprenøren og dennes håndværkere udfører opgaven som de skal og efter tidsplanen. 

Derfor skal du vælge en totalentreprenør

Er det en god idé at hyre en totalentreprenør? Det kan det bestemt godt være, hvis det drejer sig om en større opgave, hvor flere typer håndværkere skal involveres. Det kunne f.eks. være opførsel af et nyt hus. Med totalentreprenør er det denne, der sørger for koordineringen af de forskellige håndværkere.

Skal du f.eks. blot have monteret et køkken, kan du med fordel sagtens bare vælge én håndværker, da det typisk bare vil kræve en tømrer – og måske en elektriker til montering af forskellige hårde hvidevarer. Men det er til at holde styr på.