frisør

Vælger du altid den samme frisør?

Vælger du altid den samme frisør?

Nogle af os mennesker er nogle værre vanedyr, hvor vi ikke blot vælger det, vi altid plejer at tage til, fordi vi ikke kan lyde nye ting, men også i samme grad fordi, vi har tilpasset os nogle ting, at vi gør det så meget på automatik, at vi ikke overvejer, at der nogle gange måske findes bedre alternativ.

Måske er du endda også den type, der konstant brokker sig enten højlydt eller mellem tænderne over de samme ting – og alligevel vælger vi det samme, når vi skal i gang med de vante traditioner.

Det kunne eksempelvis være hos en frisør, hvor man altid går til den sammen frisør, fordi man altid har gjort det; nogle gange er det et godt resultat, andre gange er det knap så godt, men vi overvejer dårligt nok, at man kunne vælge en anden frisør.

Bare tanken om at lægge planerne om gør, at man bliver forvirret og forpustet. Så vil man hellere have det, man er vant til på god og dårlig vis.

Måske man skulle bryde lidt op med vanerne og for eksempel besøge frisøren https://capaldi.dk/ i Valby til damer?

Det behøver jo ikke være et permanent valg, man tager sig om altid at besøge den her frisør, men man kan jo afprøve det bare for at, hvad det fører af oplevelse med sig.

Man behøver jo ikke lave en totalt forandring med håret, når man besøger frisøren, for man kan jo starte i det små – og så skal man jo altid huske, at ens hår vokser ud igen.

Der er måske også den tradition i det, at man kan lide at blive klippet af den samme frisør for at have en at snakke med, som man så har fået et godt forhold til at vende verdenssituationen med – men det her er jo også en mulighed for at udvide ens personkreds!